Styling

Styling og fargevalg kan forandre boligens uttrykk – uansett om du bare trenger hjelp til den siste finishen, noe midt i mellom eller full møblering.

Våre stylister har lang erfaring med interiør, og holder seg oppdatert på trendbildet. Du kan rådføre deg med oss i forbindelse med fargevalg, materialer på kjøkken/bad eller møblering i din bolig.

Vi tilbyr også veiledning og styling i forbindelse med boligsalg – både i forkant av fotografering, og på fotodagen. Sammen med fotografen jobber vi for å få frem de beste kvalitetene i boligen din når den legges ut for salg.

Veiledning

På en veiledning går stylisten gjennom boligen sammen med selger, og kommer med innspill til hva selger selv kan gjøre for å få frem boligens fulle potensiale før foto. I etterkant sender stylisten en skriftlig rapport, slik at selger har oversikt over hva som er planlagt.

Delstyling

Ved delstyling supplerer vi det eksisterende inventaret som er i boligen. Omfatter også befaring av boligen i forkant.

Fullstyling

Innebærer møblering og dekorering av hele boligen, slik at kjøper kan se løsninger og muligheter for innredning. Omfatter også befaring av boligen i forkant.

Ta kontakt i dag!