Styling

Styling og fargevalg kan forandre boligens uttrykk – uansett om du bare trenger hjelp til den siste finishen, noe midt i mellom eller full møblering.

Boligstyling

Et godt førsteinntrykk er helt avgjørende for bud og salg. Derfor er det ekstra viktig i en salgsprosess at din bolig skiller seg ut i mengden av boliger i markedet. Vi samarbeider med din megler for at boligen skal bli til hjemmet andre drømmer om. Vi tilpasser interiøret etter den enkelte boligens behov og målgruppe.

Boligstyling ser vi på som en investering, og ikke en kostnad. Profesjonell boligstyling er en liten investering i det store bildet og gir ofte en stor gevinst. Vi er godt kjent med boligmarkedet i Tromsø, og har lang erfaring med interiør og boligstyling.

Prosessen

Vi gjør både full- og delstylinger. Vi starter med en uforpliktende befaring, der vi går gjennom rom for rom i boligen din. Vi blir enige om hvilke behov og tiltak som må til for å få et best mulig resultat, samt diskuterer hvilken stilretning vi ønsker å gå for.

Her vil vi også komme med fargeforslag om boligen trenger dette. I etterkant av befaringen vil dere få oversendt et tilbud, etterfulgt av selve stylingen.

For å gjøre din bolig mer attraktiv kan vi enten supplere med vårt interiør som en delstyling, eller komme inn med et helt nytt interiør og fullstyle boligen.

Delstyling

En delstyling av boligen er et perfekt alternativ for deg som ønsker et løft av interiøret og uttrykket til foto og vising. Stylistene kommer hjem til deg og går igjennom boligen rom for rom om hva som bør gjøres/tas bort i forkant av styling. Ved en delstyling står de store møblene allerede i boligen og vi supplerer med interiør og små møbel.

Kanskje man skulle hatt et nytt teppe under spisebordet, eller en lenestol i stuen? Da er dette noe man kan få i en pakke med stylingen, så slipper man å bruke penger på noe man i utgangspunktet kun trenger til salget av denne boligen og ikke nødvendigvis noe man vil ha med seg videre på flyttelasset.

Fullstyling

Det er mye man må tenke på i en salgsprosess og det er ofte litt følelsesladet å skulle selge sitt eget hjem.

Da kan det være fint å ha muligheten til å ta seg av det mest nødvendige selv, og la noen andre ta seg av jobben med å style.

Ved en fullstyling innreder stylistene boligen med alt av møbler, tekstiler og dekor som får rommene til å fremstå på best mulig måte og mest mulig attraktiv for mulige kjøpere.

Det er flere grunner for at man burde fullstyle en bolig. Den største grunnen vil nok være det å vise potensialet i boligen, men også i tilfeller hvor man kanskje har funnet ny bolig og ønsker å ta med seg møblene før den gamle boligen er solgt. I disse tilfellene er det ekstra viktig å bruke boligstyling slik at det vil være lettere for mulige nye eiere å se løsningene i boligen på best mulig måte. Det kan for eksempel være vanskelig å se for seg hvor stor sofa det er plass til, om det er mulig å ha spisestue på stuen, eller alternative møbleringsløsninger for hvert rom når det ikke er møbler tilpasset boligen tilgjengelig.

I tillegg har stylistene god erfaring med å se hvordan interiøret fungerer best i forbindelse med fotograferingen, slik at bildene blir best mulig.

Med utdanning og erfaring fra interiørbransjen er stylistene fullt oppdatert på trender og stil for at din bolig skal være attraktiv for salg i dagens marked.

Ta kontakt i dag!